Velika nagradna igra

Prodajalec LEVNO seli skladišče, pošiljka bo zamujena 4-5 dni. Hvala za razumevanje.

Zaščita intelektualne lastnine

  • Obveščamo Vas, da je na območju boja proti kršenju pravic do intelektualne lastnine prišlo do velikih premikov. Zastopniki Evropske komisije so v Bruslju podpisali nekaj desetin memorandumov in sicer Memorandum o ponarejenih izdelkih sprejet 21.06.2016 in Memorandum o spletni reklami in pravilih intelektualne lastnine sprejet 25.06.2018.

  • Z ozirom da virtualna galerija www.andelco.si dolgoročno zastopa politiko popolne transparentnosti in v skladu s pravico, v okviru katere se trudi z vsemi sredstvi preprečiti kršitve pravice do intelektualne lastnine, ShipGratis spoštuje vsa pravila in načela, ki ščitijo intelektualno lastnino.

  • Vsakdo, ki se v virtualni galeriji www.andelco.si sreča s kršitvijo pravic do intelektualne lastnine lahko izpolni obrazec, ki se nahaja spodaj. Tako boste pomagali odkriti in kaznovati vse tiste, ki ne spoštujejo pravice drugih.

  • Virtualna galerija www.andelco.si , v skladu s čl. 14 Smernice 2000/31/ o elektronski trgovini in zakonom št. 480/2004 Češke Republike , ni odgovorna za kršitve pravic do intelektualne lastnine v svojem virtualnem prostoru, če se kršitve ne zaveda in ne ve za njo.

Kontaktirajte nas

Informacije o intelektualni lastnini

* Obvezna polja