Velika nagradna igra

Prodajalec LEVNO seli skladišče, pošiljka bo zamujena 4-5 dni. Hvala za razumevanje.

Nakupovalna galerija Andelco.si je ustanovljena leta 2020. Gre se za še en projekt družine Naranu Prague s.r.o pri čem je pilot projekt PoštovneZDARMA.cz ustanovljen leta 2011. Od tokrat, naš tim se širi in so ustvarjeni projekti kot Pošta Zdarma, BohemiaPost, ShipGratis in Zirafo. Trenutno na naših platformah imamo več kot 100 zaposlenih iz 11 držav.

Delujemo kot platforma za dobavitelje, ki so zaslužni da Vam iz dneva v dan ponujamo vse več novih izdelkov. Tesno sodelujemo z več kot 150 dobaviteljev iz Azije in Evrope. Nekateri od njih odpošiljajo blago iz svojih skladišč, drugi pa uporabljajo naše partnerske distributivne centre ( na Češkem, Madžarskem in Bolgariji). Zahvaljujoč neposrednim stikom, vsem našim strankam (uporabnikom) lahko ponujamo več kot deset tisoč poceni izdelkov. Poskušamo tudi obdržati kvaliteto uporabniškega servisa, ker smo prepričani da je dobra komunikacija zelo pomembna za obojestransko zadovoljstvo. Kljub temu da rastemo iz dneva v dan, naš primarni načrt je: zavarovati vašo možnost naročanja blaga, ter visoke standarde ostalih uslug kot so uporabniški servis, možnost reklamacije, dostava, informacije itn. Nenehno si prizadevmo za izboljšanje ter razvoj podjetij v drugih državah.

Naš najnovejši projekt Andelco.si se dosti razlikuje od ostalih projektov. Ima fokus le na modo, hitro in varno dostavo, ter možnost stalnega sledenja pošiljk in kar je zasluga novega koncepta in poslovnega modela, ki ponuja najnižje cene izdelkov. V končno ceno se ne bodo več računali stroški carinskega postopka oziroma DDV-ja. Nedolgo časa nazaj, nam je uspelo izpolniti dolgoročne želje naših uporabnikov, tako da smo jim omogočili plačila pošiljk po povzetju. Vsi naši uporabniki zdaj lahko varno nakupujejo.

Poleg tega, smo takšna ekipa ljudi, ki se znajo sprostiti, pa tudi zabavati. Radi organiziramo lepe dogodke (formalne in neformalne) znotraj podjetja (wakeboarding, vikendi v gorah, laser games...). Redno se tudi srečujemo na priljubljenem balu prijateljev Naranu Prague s.r.o.

 

Ne glede na to ali ste novi uporabnik ali se vedno znova vračate k nam, hvaležni smo Vam za zaupanje. Se že veselimo vsega kar nas čaka v prihodnosti.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

ustanovitelji portala Andelco.si