Velika nagradna igra

Prodajalec LEVNO seli skladišče, pošiljka bo zamujena 4-5 dni. Hvala za razumevanje.

Načini plačila

Prodajalec, ki svoje izdelke postavi v virtualno galerijo v okviru pravil o garanciji za zadovoljstvo strank, ima možnost ponuditi različne načine plačila. Ponujene načine lahko vedno najdete v razdelku košarice (korak 2). Načini plačila se razlikujejo glede na izdelke, ki jih vsebuje naročilo. Upoštevajte, da imajo nekateri načini morda doplačilo, ki je vedno navedeno pri izbranem načinu plačila.

Spodaj najdete več informacij o načinih plačila.

Plačilo na transakcijski račun-TRR

Prenos sredstev poteka prek internetnega bančništva. Kupec vnese skupni znesek, številko računa prejemnika in številko naročila kot opis/namen plačila. Naročilo bo realizirano šele potem, ko bo denar preknjižen na dani transakcijski račun, kar lahko traja 1-2 delovna dneva.

Spletna kartica

Kupec plača znesek s pomočjo plačilne kartice prek plačilne platforme. Na plačilni platformi morate s hrbtne strani kartice vnesti številko kartice, datum njenega poteka in trimestno kodo CVC. Po uspešnem preverjanju s strani banke se denar odšteje z računa stranke. To storitev zagotavlja PayU S.A. s sedežem v Poznanu, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Apple Pay

Apple Pay je mobilna in digitalna denarnica, ki omogoča spletna plačila vsem uporabnikom iPhone, Apple Watch, iPad ali Mac. Stranka ima podatke o svoji kartici shranjene v digitalni denarnici. Ko plačnik izbere Apple Pay kot plačilno sredstvo, se brezkontaktno preverjanje plačila izvede z uporabo Face ID ali Touch ID. Prenos se izvede takoj po plačilu. To storitev zagotavlja PayU S.A. s sedežem v Poznanu, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Google Pay

Google Pay je plačilno sredstvo, ki omogoča plačevanje uporabnikom mobilnih telefonov Android. Stranka ima podatke o svoji kartici shranjene v digitalni denarnici. Ko plačnik izbere Google Pay za plačilno sredstvo, se izvede brezstično preverjanje v skladu z nastavitvami mobilnega telefona. Prenos se izvede takoj po plačilu. To storitev zagotavlja PayU S.A. s sedežem v Poznanu, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Plačilo po povzetju

Med kreiranjem naročila kupec vpiše le naslov, kjer želi, da se blago dostavi. Plačilo dobavljenega blaga je mogoče izvesti šele po prevzemu od dobavitelja. Po plačilu danega zneska kurir blago dostavi kupcu. Ta način plačila lahko prodajalec zaračuna.

Odloženo plačilo

Gre za način spletnega nakupovanja, zahvaljujoč kateremu lahko kupec dobi čas za pregled blaga. Naročeno blago najprej prispe na naslov kupca, plačilo pa se izvede šele kasneje. V primeru tega načina plačila ima prodajalec pravico od kupca zahtevati identifikacijo s fotografijo skupaj z identifikacijskim dokumentom, da lahko potrdi identiteto. Več informacij o tem načinu plačila najdete tukaj: Ta način plačila lahko prodajalec zaračuna.

Plačilni nalog (položnica)

Plačilo z bančnim nakazilom/položnico kupcu omogoča plačilo sredstev na transakcijski račun, tudi če ga kupec nima. Kupec plača denar za svoje naročilo v kateri koli poštni poslovalnici, pri čemer izpolni znesek, naslov plačnika in prejemnika, namen plačila (številka naročila). Po tem na blagajni plača določen znesek, povečan za pristojbino za to storitev, v skladu s cenikom ponudnika storitev. Pomanjkljivost tega načina plačila je, da nakazilo lahko traja 3-4 dni. To storitev zagotavlja Pošta Slovenije, matična številka:5881447000 Slomškov trg 10, 2000 Maribor.