Velika nagradna igra

POPUST 10% v košarici pri nakupu nad 20 € in 20% pri nakupu nad 60 €

do 2 dni
  • Jan van Haasteren Winery 3000 kosov Puzzle sestavljanka 300 kosov ZO_212156 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

TOP

Jan van Haasteren Winery 3000 kosov Puzzle sestavljanka 300 kosov

Veseli dnevi Akcija traja še: ali do razprodaje zalog
Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Zanesljivo sledenje pošiljke Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2769429

AKCIJSKA CENA:
19,00 €
PREOSTALO:
1 ks

Opis izdelka

Podrobnosti

Jan van Haasteren že desetletja posebej za blagovno znamko Jumbo ustvarja izjemno barvite humoristične ilustracije, pri katerih je pozoren na najmanjše podrobnosti. Zato ni čudno, da so uganke Jana van Haasterena postale nesporna številka 1 med stripovskimi sestavljankami. Večina ljubiteljev njegovega dela bo takoj začela iskati Janovo značilno plavut morskega psa, ki jo je mogoče najti v vseh sestavljankah, ki jih je ustvaril!

Lahko pa sprejmete izziv in poskušate poiskati tudi druge motive na njegovih risbah, ki se prepletajo v velikem številu van Haasterenovih del - Božička, ki mu pripada roka, štrleča izza stene, in pod vodo, proteze ali avtoportret Jana van Haasterena. Ali jih lahko vse najdete? V letih sodelovanja Jumba z Janom van Haasterenom je nastala obsežna zbirka sestavljank, od sestavljank s 150 deli do sestavljank s 5 000 deli. Zbirka se vsako leto razširi z novimi vzorci.

Kakovost blagovne znamke Jumbo

Še vedno so vključene obrti... Kakovost je obsedenost podjetja Jumbo že več kot 160 let. Odkar je podjetje začelo izdelovati sestavljanke, uporablja najbolj izpopolnjene in inovativne tehnike za izdelavo sestavljank najvišje kakovosti. Skrb za vsako podrobnost je zaščitni znak nizozemskega proizvajalca.

Prvovrstni materiali

Za izdelavo vseh svojih sestavljank za otroke in odrasle uporabljajo najkakovostnejše materiale. Osnovna surovina je skrbno izbran, okolju prijazen in najbolj trpežen karton. Zaradi tega vsak kos sestavljanke ohrani svojo optimalno obliko in se popolnoma prilega večji celoti - vsakič znova.

Natančno rezanje

Da bi zagotovil, da se vsak kos sestavljanke popolnoma zlije z drugimi, proizvajalec uporablja tehniko natančnega rezanja, ki zagotavlja 100-odstotno pravilno rezanje vsakega posameznega kosa sestavljanke. Vsi izrezi so ročno izdelani, zato je vsak kos na svoj način edinstven in se prilega le tam, kjer mora biti nameščen.

Sestavljanka, ki je videti kot plakat

Jumbojeve sestavljanke se od sestavljank drugih proizvajalcev razlikujejo po pogosto omenjeni kakovosti. Kakovost, ki jo najbolje vidite, ko sestavljanko odložite. Po najboljših močeh smo se potrudili, da je končna oblika gladka in bolj podobna plakatu ali fotografiji kot pa sestavljanki.

Tovarna na Nizozemskem

Ena največjih prednosti pri proizvodnji je tovarna v matični državi - na Nizozemskem. Zaradi tega je celoten proizvodni proces strogo nadzorovan, od začetka do konca. Poleg tega so zahteve, ki jih je treba izpolniti, veliko strožje kot v drugih državah.

Lepa embalaža

Vsa embalaža sestavljank za otroke in odrasle je skrbno oblikovana tako, da izpolnjuje zahteve trgovcev na drobno in kupcev. Škatle so izdelane iz visokokakovostnega kartona, na njih so barvni motivi za sestavljanje ter logotip blagovne znamke in proizvajalca. Odlično so videti tako na prodajni polici kot na polici v dnevni sobi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jumbo
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah