Velika nagradna igra

POPUST 10% v košarici pri nakupu nad 20 € in 20% pri nakupu nad 60 €

do 2 dni
  • Ženske gamaše za jogo z žepi, črne, velikosti XS - XXL: ZO_76751b56-f9d1-11ee-801b-aa0256134491 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Novo

Ženske gamaše za jogo z žepi, črne, velikosti XS - XXL:

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2779634

AKCIJSKA CENA:
0,00 €
PREOSTALO:
0 ks
Barva
Varianta

Opis izdelka

Podrobnosti

    • 【Substanca goli občutek】 Materiali ženskih športnih gamaš so 78 % najlona in 22 % elastana. Naše gamaše z žepi za vsako aktivno žensko so mehke in lahke. Ženske hlače za jogo s štirismernim raztegljivim materialom, ki odvaja vlago, in neprosojnim materialom vam nudijo vrhunsko izkušnjo v fitnesu. Te ženske gamaše z interlock šivi lahko odlično opravijo test skleca. Z nošenjem teh visoko raztegljivih telovadnih gamaš lahko brez zategovanja izvedete vsak položaj.
    • 【Dizajn z globokimi žepi】 Hlače za jogo z dvema globokima žepoma so dimenzionirane za udobje, v gamaše z žepom za mobilni telefon lahko shranite ključe in kartice ter enostavno shranite tudi mobilni telefon. Te hlače za bodybuilding imajo številne prednosti, kot so preprečevanje upogibanja, preprečevanje zdrsa, nadzor trebuha, oblikovanje krivulj in racionalizirana oblika. Edinstvena tehnologija kompresije za fitnes izboljšuje cirkulacijo in pomaga lajšati utrujenost mišic.
    • 【Gelastice z visokim pasom】 Visok in širok pas naših anticelulitnih hlačk oblikuje vaše telo in zgladi trebuh. Te ženske gamaše se mehko in udobno prilegajo ter zagotavljajo dobro kompresijo in oprijem brez trganja. Bolje se lahko osredotočite na svoje gibanje.
    • 【Udobno prileganje in večnamenskost】 Te joga gamaše z žepi lahko nosite za različne priložnosti. Jogijske gamaše so idealne za večino vsakodnevnih vadb, kot so joga, pilates, tek, jahanje, pohodništvo, kolesarjenje, ples. Ženske gamaše z žepi so primerne tudi za profesionalni fitnes in vsakodnevno nošenje.
    • 【Na voljo so velikosti in več barv】 Ženske gamaše s 5 velikostmi: S - XXL, ustrezajo večini ljudi, pred nakupom za referenco preverite tabelo velikosti. Gimnastične gamaše imajo več barv in vam ponujajo večjo izbiro. S temi športnimi gamašami lahko izberete svoje legine in obarvate svoje razpoloženje.


Sestava materiala
78 % najlon, 25 % elastan
Dvigovalni slog
Visok pas
Način nogavic
Nogavice
Tip prileganja
Po meri.

Dodatne informacije

Velikost L
Proizvajalec RIOJOY
Število kosov v pakiranju 1

Dodatne informacije

Velikost M
Proizvajalec RIOJOY
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah

Davkov

Davkov

V skladu s členom 14a Direktive Sveta 2006/112 ES je DDV plačala platforma ATELI v režimu IOSS pod registrsko številko IM2030000017. Cena artikla je navedena z DDV. Več o davčni politiki tukaj: TUKAJ